Hälsa och Livsstil

Sömnskola online

För dig som har svårt att sova erbjuder vi tjänsten Sömnskola online. Det är ett KBT-baserat onlineprogram mot sömnproblem där du också får stöd av en sömncoach.

Vår tjänst Sömnskola online är ett webbaserat program som medarbetaren enkelt får tillgång till via dator, mobil eller surfplatta. Genom onlinetjänsten får medarbetare med sömnsvårigheter tillgång till en kvalitetssäkrad behandling oavsett var han eller hon befinner sig. Sömnskolan är utvecklad av Braive.

Så går Sömnskolan till

  1. Kvalitetssäkrad behandling
    Sömnskolan pågår under åtta veckor genom webbaserade lektioner som består av filmer, aktiviteter och ljudbaserade övningar. Deltagaren får bland annat en introduktion till sömnkunskap, stöd i att hantera tankar och beteenden kopplade till sömn, stress och aktivitetsbalans samt vägledning i att gå vidare på egen hand efter kursen.

  2. Veckovis kontakt med sömncoach
    Varje vecka har deltagaren uppföljning med en sömncoach (psykolog eller beteendevetare från Falck) via videosamtal och chatt. 

Beställ

Här kan du som chef och behörig beställare på ditt företag beställa tjänster direkt online. Efter att du har gjort din beställning skickar vi en bekräftelse med e-post.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig om du vill veta mer om tjänsten eller hur vi kan ge stöd till verksamheten.