Hälsa och Livsstil

Stresshantering online

För dig som upplever stress erbjuder Falck Stresshantering online. Det är ett kvalitetssäkrad KBT-baserat program mot stressrelaterade problem.

Vår tjänst Stresshantering online är ett webbaserat program som medarbetaren enkelt får tillgång till via dator, mobil eller surfplatta. Genom onlinetjänsten får medarbetare med stressrelaterad problematik lära sig hantera och leva med stress i vardagen på ett fungerande och hållbart sätt. Stresshantering online är utvecklad av Braive.

Så går Stresshantering online till

  1. Kvalitetssäkrad behandling
    Stresshantering online pågår under åtta veckor genom webbaserade lektioner som består av filmer, aktiviteter och ljudbaserade övningar. Deltagaren får bland annat lära sig avslappningstekniker, andningsövningar och verktyg för att reglera stress och höja prestationen - allt för att bättre kunna hantera kraven som vardagen ställer på medarbetaren.

  2. Veckovis kontakt med coach
    Varje vecka har deltagaren uppföljning med en coach (psykolog eller beteendevetare från Falck) via videosamtal och chatt. 

Beställ

Här kan du som chef och behörig beställare på ditt företag beställa tjänster direkt online. Efter att du har gjort din beställning skickar vi en bekräftelse med e-post.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig om du vill veta mer om tjänsten eller hur vi kan ge stöd till verksamheten.