Hälsa och Livsstil

Digitala tjänster

Mental träning online

För dig som vill utveckla dina mentala färdigheter erbjuder Falck Mental träning online. Det är ett kvalitetssäkrat KBT-baserat program där medarbetaren även får löpande stöd av en coach.

Vår tjänst Mental träning online är ett webbaserat program som medarbetaren enkelt får tillgång till via dator, mobil eller surfplatta. Programmet ger medarbetaren en verktygslåda av mentala strategier för att omfokusera, prestera sitt bästa, hantera motgångar konstruktivt och bli av med ohjälpsamma tankar. Mental träning online är utvecklat av Braive.

Så går Mental träning online till

  1. Kvalitetssäkrad behandling
    Mental träning online pågår under åtta veckor genom webbaserade lektioner som består av filmer och övningar. Deltagaren får bland annat kunskap i mentala förmågor, bemästringsstrategier och att göra förändringar. 

  2. Veckovis kontakt med coach
    Varje vecka har deltagaren uppföljning med en coach (psykolog eller beteendevetare från Falck) via videosamtal och chatt. 

Beställ

Här kan du som chef och behörig beställare på ditt företag beställa tjänster direkt online. Efter att du har gjort din beställning skickar vi en bekräftelse med e-post.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig om du vill veta mer om tjänsten eller hur vi kan ge stöd till verksamheten.