A-Ö om Previas namnbyte

Previa har bytt namn och gå nu under varumärket Falck. I januari 2023 byttes bolagsnamnet och alla fd. Previas närmare 100 enheter över hela Sverige har nu bytt utseende och går under varumärket Falck. Här finns kortfakta om varumärkesbytet från A-Ö.

Adresser: Våra enheter finns kvar på samma adresser, men fasadskyltarna på våra fysiska enheter är nu Falckskyltar. 

App: Appen Previa Online ersätts av den nya appen Falck Online. Instruktion om att ladda ned den nya app:en sker automatiskt till användarna i Previa Online.

Avtal: Avtal fortlöper som vanligt, varumärkesbytet innebär inte att Previas nuvarande organisationsnummer eller juridisk person ändras.

Beställningar: Beställningar fortlöper på samma sätt som men görs nu från kund.falcksverige.se.

Datum: Den 18 januari 2023 bytte varumärket Previa namn till Falck. 

Fakturor: Fakturor utställda efter januari 2023 kommer att vara adresserade från Falck Sverige AB.

Juridisk person: AB Previa fick det nya juridiska namnet Falck Sverige AB i januari 2023. Samma organisationsnummer som tidigare behålls.

Kontaktuppgifter: Besöksadresser och telefonnummer kvarstår. Våra mailadresser @previa.se har ersatts med @falcksverige.se.

Mail: @previa.se har ersatts av @falcksverige.se i mailadresser. Under ett år från bytet av webbplats kommer det ske en vidarebefordring av mail som skickas till gamla mailadresser.

Organisationsnummer: Samma organisationsnummer kvarstår även efter namnbytet.

Tjänsteutbud: Alla tjänster finns kvar som tidigare och levereras på samma sätt men beställs nu från kund.falcksverige.se. På sikt kommer varumärkesbytet innebära att vi har möjlighet att bredda vårt tjänsteutbud och på så sätt kunna erbjuda våra kunder ytterligare tjänster för ett hållbart arbetsliv och privatliv.

Webbsida: Ny webbadress för anslutna till företagshälsan är kund.falcksverige.se. Den övergripande webbsidan för Falcks samlade svenska verksamhet kommer vara falcksverige.se.

Läs mer

Vanliga frågor