Webbinar

Nya förväntningar när kontoren öppnar upp

Torsdag 9 september bjuder Previa in till ett webbinar om nya förväntningar när vi nu börjar att delvis återgå till kontoret. Vi diskuterar hur ledarskapet påverkas och hur du som chef behöver agera i förhållande till medarbetarnas attityder och de nya förutsättningarna i arbetslivet.

Förberedelserna för att öppna upp kontoren igen är i full gång för många. Snart ska vi äntligen få träffas över en kopp kaffe i fikarummet, samtala med kunder och samarbetspartners i ett och samma rum och livet kommer börja återgå till det normala.

Men under över ett år av hemarbete har de flesta av oss skapat nya vanor och nya rutiner för hur vi arbetar. För många är det inte längre självklart att gå tillbaka till kontoret fem dagar i veckan.             

Vägen tillbaka handla inte om att gå tillbaka till det som var och fortsätta i gamla hjulspår. Låt vägen tillbaka bli en nystart och en möjlighet att mötas och skapa framtiden tillsammans.

I detta webbinar pratar vi om hur du som chef kan ta tillvara på möjligheterna som öppnar upp sig när vi får träffas igen, hur vi kan ta med oss det vi lärt oss under pandemin och hur du får medarbetarna med på tåget in i det nya arbetslivet.

Medverkande: Kristina Spegel, psykolog, och Lena-Karin Allinger, organisationskonsult. 

Välj datum