Nyhet

Previa lanserar ny onlinetjänst för statistik

Previas Sjuk och Frisk-kunder får nu tillgång till en helt ny onlinetjänst för statistik och och uppföljning. Genom att logga in på Mina Sidor kan chefer se all statistik för sin organisation och får samtidigt möjlighet att beställa företagshälsovårdstjänster direkt på hemsidan.

Sjuk- och Frisk-statistik online

Den nya onlinetjänsten för Sjuk och Frisk-statistik ger dig som chef utökad överblick och fördjupad sammanställning av dagsläge, historik och trender på både medarbetar- och organisationsnivå.

Här får du som chef notiser om anmälningar, status på ärenden och meddelande om medarbetare som visar ökad risk för ohälsa genom t ex upprepad korttidsfrånvaro.  Onlinetjänsten ger också tillgång till tips och vägledningen i aktiva ärenden.

För att börja använda den nya statistiktjänsten krävs bara att man som chef loggar in på Mina Sidor.

Under en övergångsperiod kan den tidigare versionen av statistikverktyget också användas.

För att få veta mer om begrepp och beräkningar för dagsläge, historik och trender på medarbetar- och organisationsnivå kan du läsa mer om statistiktjänsten på länken nedan eller kontakta vår kundservice.

Om Statistiktjänsten


Beställning online

Genom att logga in på Mina Sidor får du som Sjuk och Frisk-kund även möjlighet att beställa vissa företagshälsovårds tjänster direkt online på Mina Sidor. Beställning online är tillgänglig för alla chefer som också har tillgång till Sjuk och Frisk-statistikverktyget.

 
 


Har du frågor?

Kontakta oss online här på sidan eller på telefon 0771-44 00 55 vardagar 08:00–17:00.

Kontakta support

Onlinedemo

Previas Sjuk och Frisk-tjänst är ett vertyg för att hjälpa arbetsgivare, chefer och medarbetare att skapa ett hållbart arbetsliv. Onlinetjänsten gör det enkelt att få tillgång till våra experter, hantera sjukfrånvaro och se statistik. Kontakta oss för demo.