Vanliga frågor

Här är svar på några av de vanligaste frågorna om fakturaspecifikationerna.

Hur gör jag för att söka fram en spec?

Kontrollera vilket ordernummer som står fakturan. Gå in i fakturaspecwebben och sök upp underlaget genom att trycka ctrl + F och fyll i ordernumret i sökfältet.

Varför kommer inte spec:arna i datumordning?

För tillfället har fakturaspecsidan en teknisk begränsning. Du kan alltid söka upp underlaget genom att trycka ctrl + F och fyll i ordernumret i sökfältet.

Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag?

Ange din e-postadress på inloggningssidan i rutan "Välkommen till kundportalen" tryck därefter jag har glömt mitt lösenord.

Ett nytt lösenord skickas till din e-postadress. Om du inte får ett lösenord kontrollera din skräppost. Vid uteblivet lösenord kontakta fakturasupport. Ange fakturanummer om du saknar fakturaunderlag för det underlättar hanteringen.

Vad händer om jag anger fel lösenord?

Om du anger fel lösenord mer än 3 gånger vänta 30 minuter för att logga in. Kan du fortfarande inte logga in kontakta fakturasupport för att aktivera kontot.

Kan jag byta lösenordet?

I dagsläget genererar systemet ett säkert lösenord och detta går inte att byta.

Jag saknar min fakturaspec?

Gå in på inloggningssidan för att kontrollera om fakturaunderlaget finns där genom att söka på ordernummer som finns på fakturan (Ctrl+f)

Om du inte hittar den kontakta fakturasupport och ange det fakturanummer som du saknar fakturaunderlag för hjälper vi dig vidare.

Vart hittar jag specarna?

Du hittar fakturaspecarna via https://kund.falcksverige.se/fakturaspec/. Logga in med din e-postadress och lösenord.

 

Vid andra frågor kontakta fakturasupport