Nyhet

Få stöd för arbetsmiljöutbildning

Afa Försäkringar har godkänt Previa som utbildningsanordnare, vilket innebär att du som privat arbetsgivare nu kan få ekonomiskt stöd när du deltar i våra arbetsmiljöutbildningar. Stödet riktar sig till chefer och skyddsombud och går att ansöka från och med den 1 januari 2021.

Afa Försäkringar har godkänt Previa som utbildningsanordnare för arbetsmiljöutbildningar. Det innebär att chefer och skyddsombud från privata företag som vill delta i Previas arbetsmiljöutbildningar har möjlighet att söka ersättning för sina utbildningskostnader från Afa Försäkring.

– Vi ser en ökad efterfrågan på arbetsmiljöutbildningar i och med corona-situationen på arbetsplatserna. Under 2021 kommer vi därför satsa mycket på våra utbildningar, berättar Anna Östling, affärsområdeschef på Previa.

 

Anna Östling, affärsutvecklingschef, Previa opening quote

Vi ser en ökad efterfrågan på arbetsmiljöutbildningar i och med covid-situationen ute på arbetsplatserna

Stödet omfattar

Afa Försäkring öppnar upp för ansökan från och med den 1 januari 2021 och gäller e-learnings, digitala utbildningar samt öppna och kundanpassade utbildningar. Våra utbildningar som omfattas av stödet är:  

  • Arbetsmiljöutbildningar
  • Utbildning om allergiframkallande kemiska produkter
  • Rehabutbildning för chefer
  • Utbildning om riskbruk i arbetslivet 

De som håller i utbildningarna är både kursledare och konsulter med gedigen erfarenhet av de utmaningar som olika branscher möter i sin arbetsmiljö och vardag.

Läs mer om våra utbildningar

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig om du vill veta mer om tjänsten eller hur vi kan ge stöd till verksamheten.

Mer om stöd för arbetsmiljöutbildning

Vill du veta mer om hur du kan få stöd för arbetsmiljöutbildning, läs mer hos Afa Försäkringar. 

Afa Försäkringar