Stressutbildning på Falck i Umeå

En kurs i stresshantering i grupp med KBT-inriktning som vänder sig till personer där risk för stressrelaterad ohälsa finns. Vid sju tillfällen får du bla ökad kunskap om stress, förståelse för vilka faktorer som bidrar till den egna stressen och vägledning i att genomföra de förändringar som krävs för att må bättre. Kontakta oss för aktuella datum.

Många av dem som vi träffar inom företagshälsan har besvär som är relaterade till stress. Som ett alternativ i det hälsofrämjande arbetet och som ett led i rehabiliteringsarbetet för den som riskerar att bli, är eller har varit sjukskriven för stressrelaterade besvär erbjuder vi stresshantering i grupp med KBT-inriktning.

Mål

Vi vill genom stresshantering ge deltagarna ökad kunskap om stress och stärka motståndskraften mot stressrelaterad ohälsa. 

Målgrupp

Vår stressutbildning är en förebyggande insats som vänder sig till medarbetare och grupper där risk för stressrelaterad ohälsa finns. Den kan också vara ett verktyg för medarbetare som utvecklat stressrelaterad ohälsa, som en del i rehabilitering. Bedömning om stressutbildning är en adekvat insats görs i samråd med någon av våra konsulter.

Om utbildningen

Ämnen som vi jobbar med är:

  • Tankar och beteenden
  • Avspänning & kroppskännedom
  • Återhämtning
  • Fysisk aktivitet
  • Beteendeförändring
  • Prioriteringar – hur ska jag tänka för att må bra.

Vår stressutbildning har fått goda omdömen av deltagare och chefer.

Upplägg

Utbildningen genomförs vid sju tillfällen á två timmar. Utbildningen bygger på KBT( kognitiv beteendeterapi) och kursledare är Psykolog/Beteendevetare samt Fysioterapeut

Pris 

10 900 kronor exklusive moms. Detta avser pris per deltagare på våra öppna utbildningar. Företagsanpassade utbildningar offereras separat.


Övriga villkor

Gällande avbokning av deltagande: sker detta senare än 20 arbetsdagar men före 10 arbetsdagar äger Falck rätt till 50% av den avtalade ersättningen. 
Sker avbokning senare än 10 arbetsdagar före äger Falck rätt till hela ersättningen.

Fakturering sker innan kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar. 

Falck förbehåller sig rätten att avboka eller omboka utbildningar på grund av för få deltagare.

 

Stressutbildning på Falck Umeå

Plats: Falck, Storgatan 115, Umeå 

Datum: Kurs startar när vi har en full grupp.

Tid: 10:00-12:00

Är du intresserad, vill anmäla en medarbetare eller veta mer? Kontakta oss